Si esteu al Museu utilitzeu aquest menú per consultar obres, o seguir recorreguts que hagueu creat

Comprar entrades

Localització

El Museu està situat en el centre històric de la ciutat de Vic, capital de la comarca d’Osona, a la província de Barcelona.

MEV, Museu d'Art Medieval

Plaça Bisbe Oliba, 3
08500 Vic (Barcelona)
T 938 869 360
reserves@museuartmedieval.cat

Com arribar-hi

Tren:

Renfe rodalies

Autobusos:

Barcelona-Vic

Girona-Vic

Manresa-Vic

En transport privat:

C-17, C-25

Aparcament adaptat més proper:

C/ Sant Antoni Maria Claret

 

Indicacions

Horaris

 

De dimarts a divendres de 10 a 19 h

D’abril a setembre

 

De dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 18 h

D’octubre a març

 

Dissabtes de 10 a 19 h

 

Diumenges i festius de 10 a 14 h

 

Les Galeries d’estudi estan obertes els matins de 12 a 13h i les tardes de 17 a 18h

 

El Museu tanca els dilluns (excepte festius); els dies 1 i 6 de gener; el dilluns de Pasqua i els dies 25 i 26 de desembre.
Venda d’entrades fins a mitja hora abans de tancar.

Tarifes

 

Entrada individual: 8,5 €

 

Abonament anual: 19 €

Accés lliure al Museu durant un any a partir de la data de compra

 

Entrada reduïda per grups: 5,5 €

A partir de 15 persones

 

Entrada reduïda: 5,5 €

Jubilats, aturats, joves d’entre 10 i 18 anys, persones amb discapacitat i acompanyant, estudiants, carnet jove, carnet de família nombrosa o monoparental, membres del Patronat d’Estudis Osonencs.

 

Entrada gratuita

Menors de 10 anys, membres de l’ICOM i de l’Associació de Museòlegs de Catalunya, primer dijous de cada mes (excepte festius), 18 de maig (Dia Internacional dels Museus), 5 de juliol (festa major), estudiants (treball d’investigació amb acreditació), passi permanent del Mev, professors amb el Carnet docent de la Generalitat de Catalunya, Amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya i periodistes acreditats.

 

Exposició temporal

Bèsties. Els animals en l’art medieval del MEV.

 

Entrada general: 5 €

 

Entrada reduïda: 3,5 €

 

Combinada museu general  + entrada exposició temporal: 9,5 €

 

Combinada museu reduïda + entrada exposició temporal: 6,5 €

Serveis

Àrea de descans

Situada a la segona planta, amb vistes al campanar romànic de la Catedral i al centre històric de la ciutat de Vic.

 

Fulls d’observació

A la recepció del Museu es disposa de material didàctic gratuït per realitzar la visita en família.

 

Consigna i guarda-roba

El Museu disposa de servei gratuït de guarda-roba i consigna. Per raons de seguretat, serà obligatori dipositar a la consigna bosses de mà, motxilles, paraigües o paquets que superin les mides següents: 40 x 40 cm. El Museu no es fa responsable de cap article dipositat al guarda-roba.

 

Wifi gratuït

 

Aparcament adaptat

L’accès al centre històric de la ciutat està restringit pels vehicles. Les persones amb mobilitat reduïda que hagin d’accedir a la zona poden facilitar la matrícula al Museu. L’aparcament adaptat per a persones amb mobilitat reduïda més proper al Museu està situat al Carrer Sant Antoni Maria Claret

 

Descarregar fulletó de visita

Català

Recomanacions i normes

Recomanacions

Conserveu el tiquet d’entrada al llarg de la visita.
Procureu no fer servir el telèfon mòbil dins el Museu, i utilitzar un volum de veu baix per gaudir millor de la col·lecció i respectar els altres visitants.
Per fer qualsevol consulta, així com qualsevol suggeriment que es cregui oportú, cal dirigir-se al personal d’atenció al públic.

 

Normes

Per assegurar la conservació de les obres d’art i la seguretat dels visitants no es permet:
Realitzar fotografies ni filmacions de vídeo amb flaix.
Fumar, menjar ni beure dins el recinte del Museu.
L’entrada d’animals domèstics, excepte gossos d’assistència.
L’entrada de bosses, motxilles o paquets de més de 40 x 40 cm i tampoc la introducció de paraigües o objectes punxants i tallants.
L’ús de cadires plegables ni bastons tipus cadira o semblants dins de les sales, sense autorització.
Tocar les obres d’art, els seus suports, les vitrines i la retolació informativa.

Accessibilitat

El Museu facilita a totes les persones l’accessibilitat a les sales d’exposició, serveis i activitats que ofereix. Un accés lliure de barreres arquitectòniques i la possibilitat de circular per les sales sense obstacles. Disposem de rampes d’accés, mostrador adequat per usuaris amb cadires de rodes, serveis adaptats, cadira de rodes disponible i ascensors.

 

Activitats adaptades a persones amb discapacitats visuals

Fem visites descriptives per a persones amb discapacitats visuals.
Amb la manipulació d’objectes i la veu viatgem per les obres del Museu.
Facilitem la transcripció del programa de mà del Museu en braille i en macrocaràcters. Amb català, castellà, francès i anglès.
Disposem d’informació en braille d’un relleu romànic i d’una escultura gòtica que s’han seleccionat per ser copsats a través del tacte. Amb català, castellà, francès i anglès.
El museu permet l’entrada de gossos pigalls.

 

Servei d’interpretació en llengua dels signes

El Museu ofereix visites guiades en llengua dels signes, prèvia concertació de dia i hora.

 

Activitats adaptades a persones amb discapacitats cognitives

Fem visites amb continguts adaptats per a grups de persones amb dificultats d’aprenentatge. A través de l’expressió i el joc descobrim el Museu. Ens adaptem a les necessitats específiques del grup.
El Museu forma part del programa “Cultura i Benestar” impulsat per l’Ajuntament de Vic i la UVic-UCC, que contribueix a la participació social de totes les persones  facilitant el seu accés a la cultura.

 

Visites a la carta

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i demaneu què voleu conèixer i com us agradaria fer-ho. Intentarem atendre les vostres peticions.

 

Activitats adaptades per a escolars

Per participar en les activitats i visites o si es preveu alguna necessitat concreta per a un grup, contacteu amb nosaltres.

APP- Tours

A través del web del museu i de les diverses aplicacions podeu gaudir i aprendre de la col·lecció permanent, organitzar la visita, realitzar recorreguts virtuals o accedir i ampliar informació de les obres i el seus autors. Si esteu al museu, connecteu-vos al servei gratuït de WIFI, i comenceu a gaudir de l’experiència.

 

Web mòbil

Recorreguts al web
Si utilitzeu un dispositiu mòbil en la vostra visita des del web del museu podeu triar diferents recorreguts segons els vostres interessos o la durada de la visita o si voleu fer una visita lliure podeu ampliar la informació de les obres amb els vídeos, imatges i textos.

 

 

Tour virtual 360º

En aquesta visita virtual us convidem a fer un recorregut per les sales del museu i veure els objectes i les obres que s’hi exposen a través de fotografies panoràmiques 360º.
Tour 360

 

Visitmuseum

Visitmuseum és l’app dels museus catalans. Una eina essencial per al públic turista interessat en la cultura i el patrimoni. Aquesta iniciativa, promoguda per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, vol ser un element de suport a la visita presencial al museu que permet a l’usuari complementar el seu recorregut amb continguts disponibles en diversos idiomes i gaudir en detall i gran qualitat d’una selecció acurada de les principals peces de cada museu.
Visitmuseum