Compartir

Lloguer d'espais

El museu compta amb diversos espais privilegiats per a la celebració dels vostres esdeveniments, per portar a terme jornades de treball o sessions de diferents formats, en un entorn únic i singular, que podeu complementar amb la realització de visites privades a les col·leccions.

Sala d'actes

L’auditori és un espai situat a la planta baixa hàbil per a tot tipus d’activitats de comunicació, presentacions, seminaris, jornades, congressos i rodes de premsa.  Té una superfície de 112 m2 i una capacitat per a 99 persones assegudes. Està equipat amb projector, pantalla i megafonia, cabina d’interpretació simultània, rack de premsa, connexió a internet i Wifi. Accés habilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Vestíbul

El vestíbul, situat a l’entrada al museu, té una superfície de 117m2 i és un espai ideal per a presentacions i recepcions acompanyades de còctels o vernissatges. Té il·luminació natural i una capacitat de 100 persones. L’espai està equipat amb connexió a internet i WIFI. Accés habilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Àrea de descans

Situada a la segona planta, és un espai exclusiu idoni per a còctels, recepcions, concerts i rodes de premsa amb magnífiques vistes al campanar romànic de la catedral i a la ciutat. Té una superfície de 166 m2, una capacitat de 100 persones, i està equipada amb connexió a internet i Wifi. Accés habilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Aula de didàctica

Espai situat a la planta baixa hàbil per a reunions d’empresa, sessions de treball, workshops i altres activitats de petit format. Té una superfície de 56 m2 i una capacitat per a 31 persones assegudes. Està equipada amb connexió a internet i Wifi. Accés habilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Serveis complementaris

Disposem de serveis complementaris per donar suport als vostres esdeveniments:
– Visites guiades privades en diferents idiomes a les sales d’exposició permanent o temporals.
– Servei de càtering
– Equipament tècnic de so

Disponibilitat i tarifes:
– Per consultar les condicions d’ús i tarifes descarregueu-vos el dossier de Lloguer d’espais.
–Disponibilitat al Tel (+34) 93 886 93 60 o informacio@museuartmedieval.cat