Compartir

Cercle del MEV


El Cercle del MEV recolza les tasques que habitualment es realitzen al Museu Episcopal de Vic en relació a la preservació, coneixement i difusió de l’extraordinari llegat que conserva.  Ciutadans, empreses i col·lectius esteu convidats a sumar-vos-hi per aconseguir entre tots que el MEV sigui una referència imprescindible d’interès cultural i turístic del nostre país. 

El Cercle del Museu va néixer l’any 2009 amb el propòsit de col·laborar activament en el desenvolupament i potenciació del Museu Episcopal de Vic. Està format per persones físiques i jurídiques que, en qualitat de patrocinadors, tenen la voluntat de constituir un fons econòmic en benefici del MEV. Aquesta tasca de recolzament es realitza mitjançant diverses actuacions com poden ser l’organització d’exposicions temporals, l’adquisició de peces per a les col·leccions permanents, l’edició de publicacions, la promoció de campanyes publicitàries, la restauració d’obres i la incentivació de treballs de recerca i investigació. Mitjançant les seves contribucions, els membres del Cercle del Museu obtenen una sèrie de beneficis que es tradueixen entre d’altres coses en accés, informació i participació preferent en les activitats del Museu.

Invitem doncs a formar-ne part a totes aquelles persones o entitats que vulguin col·laborar de forma activa a difondre i projectar el Museu Episcopal de Vic i el seu ric patrimoni.

Més informació a
informacio@museuartmedieval.cat