Si esteu al Museu utilitzeu aquest menú per consultar obres, o seguir recorreguts que hagueu creat
Visites
Per als nens
Abans de fer la visita, us recomanem que tingueu en compte el temps disponible i els diferents itineraris que us proposem i que segons els vostres interessos trieu entre l’oferta de visites guiades, activitats i exposicions. Escolliu el vostre recorregut amb les aplicacions disponibles o la web mòbil.
Recorreguts
Una magnífica col·lecció d’obres mestres de pintura i escultura del romànic i del gòtic català, juntament amb unes destacades col·leccions d'arqueologia, orfebreria, teixit, forja, vidre i ceràmica. Un fons de valor excepcional integrat per més de 29.000 peces.
No importa qui siguis o quina edat tinguis, hi ha moltes maneres de descobrir com eren els nostres avantpassats, què feien, com vivien i què pensaven, ho pots fer en línia o també al museu, on us esperen diverses propostes participatives per viatjar al passat amb visió de present.
Conferències, visites guiades, recorreguts temàtics, tallers, cursos.... Descobreix les col·leccions permanents i les exposicions temporals que organitza el museu a través d’una àmplia oferta d’activitats adreçades a tots els públics.
Com s’ha representat la dona al llarg de la història de l’art? Com han condicionat aquestes imatges el seu rol a la societat? A través de la col·lecció del MEV, farem un viatge en el temps per a descobrir com s’han construït els estereotips i la història de les dones a través de l’art.
La senyora i el pendó: La imatge femenina a l’edat mitjana
A través de l’art podem conèixer aspectes de la societat com l’organització social, les activitats econòmiques, els canvis en les ciutats i, en definitiva, la vida de les persones de l`època. A través d’aquesta visita anirem veient el rol de la dona al llarg de la història i com es representa a les obres d’art. Des de Roma fins al Renaixement passant per les marededeus romàniques i els grans retaules gòtics, ens fixarem en les diverses dones que hi surten representades per parlar de què volia dir ser dona a cada època i quina influència han tingut les imatges a l’hora de transmetre els estereotips que han arribat fins avui.
Gratuït amb el preu de l’entrada.
Reserva prèvia a reserves@museuartmedieval.cat o al 938 869 360