Si esteu al Museu utilitzeu aquest menú per consultar obres, o seguir recorreguts que hagueu creat

Comprar entrades

La Prèvia del Medieval i el Mercat Medieval arriben al MEV!

La Prèvia del Medieval i el Mercat Medieval arriben al MEV!

La Prèvia del Medieval i el Mercat Medieval arriben al MEV!

El MEV lidera la programació artística de La Prèvia del Medieval i obre les seves portes al 50% de descompte pel Mercat Medieval

El MEV, Museu d’Art Medieval ha tornat a organitzar, juntament amb Vicfires, La Prèvia del Medieval, un projecte que vol reforçar el vincle entre la ciutadania local, de Vic i comarca, i la identitat medieval de la ciutat. Sota petició de Vicfires, des del MEV s’ha tornat a liderar la direcció artística, aportant el coneixement necessari per tal que totes les activitats programades tinguin un segell d’autenticitat medieval. Enguany, La Prèvia agafa un fil conductor inspirat en l’exposició “Bèsties. Els animals en l’art medieval del MEV”. El Museu, a més, obrirà les seves portes gratuïtament durant els quatre dies i oferirà visites guiades a l’exposició i sobre conservació preventiva.

La Prèvia se celebrarà del 30 de novembre al 3 de desembre i es podran gaudir d’activitats culturals relacionades amb el món medieval per a tots als públics i gustos: tallers, visites guiades, conferències, jocs, música, espectacles, teatre, etc. Consulteu el programa i tria com vols conèixer el Vic medieval! T’hi esperem!
INSCRIPCIONS
PROGRAMA

Pel que fa al Mercat Medieval, el MEV obrirà les seves portes al 50% de descompte i amb un horari especial: de 10h a 19h del dimecres dia 6 al dissabte dia 9 i de 10h a 14h el diumenge dia 10. També s’oferirà una visita inèdita, La Divina Bestiesa, els dies 7, 8 i 9 a les 11h, a les 12:30, a les 16h i a les 17:30h, gratuïta amb el preu de l’entrada al MEV. A nivell familiar, s’habilitarà un espai, El Cau de les Bèsties amb un preu d’accés de 2€ per participant. Més informació a l’agenda d’activitats del MEV.